HOE HET WERKT

De basis van een goede match is het beschikbaar hebben van de juiste informatie over jouw kennis en ervaring en vanzelfsprekend moeten wij jouw wensenpakket goed in beeld hebben. Een eerste stap zal zijn dat jij jouw CV en gegevens achterlaat. Op basis van deze eerste gegevens gaan wij aan de slag en zullen we jou uitnodigen voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor om samen met jou een goed zoekprofiel op te stellen.

Pas nadat wij elkaar persoonlijk gesproken hebben zullen wij passende vacatures bij jou presenteren en in overleg met jou een geanonimiseerd CV bij de opdrachtgever onder de aandacht brengen. Mocht hieruit een positieve reactie voortkomen dan gaan wij samen met jou naar de opdrachtgever voor een kennismakingsgesprek . Vaak is een eerste gesprek niet voldoende en volgt er een tweede gesprek waarbij wij niet aanwezig zijn om en beide partijen de gelegenheid te geven alle punten in een persoonlijk gesprek kunnen bespreken.

Mocht dit ook positief zijn dan gaan wij er voor zorgen dat alle formaliteiten zullen worden afgehandeld en jij een contractueel voorstel van de opdrachtgever gaat ontvangen. Als jij door onze interventie een passende job hebt gevonden en ook jouw nieuwe werkgever tevreden is dan hebben wij ons werk goed gedaan. We houden zeker in het eerste half jaar nog contact maar ook daarna stellen wij een regelmatig contact op prijs.

HOE WIJ WERKEN

Wij geloven niet in het elke dag weer afstropen van de grote jobboards en daar nummer zoveel zijn die een kandidaat benadert. Wij beschikken vanuit onze historie over een uitgebreid netwerk wat wij zorgvuldig onderhouden en als onze levenslijn koesteren. De beste kandidaten en aanvragen op het juiste niveau komen vaak uit dit netwerk waarbij als eerste stap een goed gesprek de basis vormt tot een succesvolle procedure.

Wij werken nauw samen met een aantal partners die op gelijke filosofie ook weer hun netwerk onderhouden en geloven in deze manier van werken. Jij zit helemaal niet te wachten op veel succesloze gesprekken en een opdrachtgever ontvangt graag direct één of twee CV's die passend zijn. Door de juiste interpretatie van vraag en aanbod vanuit onze unieke kennis van deze specifieke markt zijn wij daartoe in staat.

Afspraken worden nagekomen en wij hechten veel belang aan een open communicatie waarbij zowel kandidaat als opdrachtgever met respect worden behandeld op een manier zoals wij ook behandeld zouden willen worden.

LATEN WE KENNIS MAKEN

Misschien staat jouw CV op een vacaturesite en ben je al gek gebeld door snelle jongens die gouden bergen beloven en praten over jou alsof je al hun eigendom bent…Wij doen dat gelukkig anders en vinden dat een persoonlijke benadering, vertrouwen in elkaar en aandacht cruciaal is om tot een goede match te komen tussen jou en je nieuwe werkgever.

Het kiezen van de juiste job is moeilijk, zeker als er meerdere opties blijken te zijn. Wij kunnen jou helpen een gefundeerde keuze te maken of jouw kaders helpen te definiëren. Daarvoor gaan we graag met jou aan tafel zitten op een tijd die jou goed uitkomt, dat kan dus ook na werktijd zijn zodat je geen vrij hoeft te nemen.

Bovendien hebben we dan de tijd om uitgebreid en ongestoord met elkaar van gedachten te wisselen en jouw profiel op een gedegen wijze op te stellen. Hiermee komen wij en jij goed voorbereid voor de dag en is jouw profiel een juiste weergave van de werkelijkheid. Niets meer en niets minder, laten we daar duidelijk over zijn.

WAT VERWACHTEN WIJ

Natuurlijk gaan we jou helpen de beste en leukste baan van de wereld te vinden maar....wij doen dat zonder jou een enkele Euro te berekenen terwijl we er toch veel tijd en energie insteken.

Daarom verwachten wij van jou, naast een actieve en coöperatieve houding zodat we zo efficiënt mogelijk met elkaars tijd omgaan, ook vooral een open communicatie gedurende de procedure.

Een CV met een gouden randje ziet er goed uit maar op de langere termijn zal dat geen stand houden, dus ook hier moet de vlag de lading dekken. Jij bent een uniek persoon met positieve en minder positieve punten en een bepaalde kennis en ervaring. Aan ons de taak dit op de juiste waarde te schatten en helder te communiceren met jouw wellicht toekomstige werkgever.

We starten samen een proces dat cruciaal is voor jouw nabije toekomst en daar moet je serieus mee omgaan en zaken goed overdenken. Wij proberen in de procedure een zekere voortgang te houden en vragen jou daar ook een mate van flexibiliteit in te hebben en op een redelijke wijze bereikbaar te zijn voor het hebben van overleg of het maken van een afspraak.