UW VOORDELEN

Uiteraard verstaan wij ons vak maar voor ons is dit vanzelfsprekend. Wij bieden u nog veel meer voordelen!

U werkt met een organisatie die de machinebouwmarkt door en door kent.
U maakt gebruik van meer dan 25 jaar ervaring in deze specifieke branche.
Uw vacature spreken wij altijd met u door om de kleinste details te kennen.
Bij het eerste gesprek tussen u en de kandidaat zijn wij altijd aanwezig.
Bij het tweede gesprek juist niet om u en de kandidaat alle ruimte te geven.
Wij richten ons op de NVP sollicitatiecode
U heeft geen verrassingen achteraf, onze afspraken zijn helder.
U heeft de keuze om een assesment door ons te laten uitvoeren.
U heeft de keuze uit diverse verrekenmodellen.
U ontvangt alleen passende CV's
Wij houden u steeds op de hoogte van de voortgang.
U heeft geen kosten totdat de kandidaat daadwerkelijk een arbeidscontract met u getekend heeft.

HOE WERKT HET?

De basis van een goede match is het beschikbaar hebben van het juiste wensen- en eisenpakket behorend bij de vacature. Naast de harde criteria als opleiding, ervaring en woonplaats vinden wij ook het karakter van de persoon belangrijk. Desgewenst kan een assessment of een verkort E-assessment online aan de procedure worden toegevoegd. Hiervoor werken wij samen met een gespecialiseerde partner.

Op basis van uw vacature welke wij uiteraard persoonlijk met u doornemen en vormgeven plaatsen wij deze op onze website en selecteren wij een passende kandidaat vanuit ons netwerk of gaan we er naar op zoek in de markt. Wij houden u tijdens de procedure op de hoogte en streven ernaar u één á twee CV's aan te bieden die optimaal passen op uw vacature en u niet te overspoelen met "net niet " kandidaten, die u alleen maar tijd kosten.

Mocht hieruit een positieve beoordeling voortkomen dan gaan wij samen met de kandidaat met u het gesprek aan voor een kennismakingsgesprek . Vaak is een eerste gesprek niet voldoende en volgt er een tweede gesprek waarbij wij niet aanwezig zijn en beide partijen de gelegenheid geven alle punten in een persoonlijk gesprek te kunnen bespreken. Mocht ook dit positief zijn dan gaan wij er voor zorgen dat alle formaliteiten zullen worden afgehandeld en er een contractueel voorstel van u naar de kandidaat kan gaan.

Gedurende de maanden daarna zullen wij regelmatig contact onderhouden over de voortgang en horen wij graag een eerlijke terugkoppeling. Pas als u door onze interventie een goed passende medewerker heeft gevonden en ook hij of zij op de juiste job zit zijn wij tevreden. Als u tevreden bent over onze werkwijze dan stellen wij een regelmatig contact op prijs en helpen u graag een volgende keer.

ELK SPEL KENT SPELREGELS!

Verrassingen achteraf zijn nooit prettig en daarom maken wij graag vooraf goede afspraken. Spelregels die wij met veel zorg hebben opgesteld en waar uw- en onze belangen met respect worden behandeld. Deze spelregels kunt u hieronder in PDF-formaat downloaden.

ONZE TARIEVEN

Goede kandidaten met ervaring in de machinebouw zijn schaars en kunnen tegenwoordig vaak kiezen uit meerdere aanbiedingen. Daarom vragen wij van u een korte reactietijd vanaf het moment dat een kandidaat bij u is voorgesteld. Het zou erg vervelend zijn als u de juiste baan heeft, wij de juiste kandidaat hebben en dat hij of zij door een te lange responstijd een andere keuze zou maken.

Ook financieel gezien geven wij u graag vooraf duidelijkheid. Wij hanteren een uurtarief met vrije overnamemogelijkheid na 1600 uur* of een werving & selectie fee**, over het overeengekomen bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld. Eventuele emolumenten als een auto van de zaak etc. laten wij buiten de berekening.

* inhuur op basis van uurtarief is niet altijd mogelijk | ** directe werving & selectie is niet altijd mogelijk

FEE 20%

Eén termijn van 100% voor aanvang.

FEE 22%

Eerste termijn 50 % voor aanvang, tweede termijn 50%  twee maanden na aanvang.

FEE 24%

Eerste termijn 30% bij aanvang, tweede termijn 50%  twee maanden na aanvang, derde termijn 20% zes maanden na aanvang.