MOGEN WIJ UW PUZZEL OPLOSSEN?

Welkom bij Advanced Mechanical Recruitment, de specialist in de werving en selectie van engineers vanaf MBO niveau en functies in het middel- en hoger management gerelateerd aan de machinebouw. Dat doen we vanaf het niveau Young professional met passende ervaring tot de doorgewinterde technici met een indrukwekkende carrière.

Wij doen niet aan mooie woorden of loze beloftes maar geven kandidaten en opdrachtgevers de aandacht die zij verdienen en wij zullen ons altijd inspannen voor de juiste match. Vanuit meer dan 25 jaar ervaring in de machinebouw zijn wij in staat vraag en aanbod op de juiste waarde in te schatten en daarbij de juiste interpretatie te doen waarbij een persoonlijk gesprek altijd deel uit maakt van de procedure.

Een nieuwe medewerker is altijd een kwestie van de juiste keuze maken en tal van zaken gedegen afwegen, maar vooral een zaak van de juiste klik en een passend wensenpakket versus kennis en ervaring. Wij helpen u graag in de zoektocht naar een nieuwe medewerker.

HOE WIJ WERKEN

Wij geloven niet in het elke dag weer afstropen van de grote jobboards en daar nummer zoveel zijn die een kandidaat benadert. Wij beschikken vanuit onze historie over een uitgebreid netwerk wat wij zorgvuldig onderhouden en als onze levenslijn koesteren. De beste kandidaten en aanvragen op het juiste niveau komen vaak uit dit netwerk waarbij als eerste stap een goed gesprek de basis vormt tot een succesvolle procedure.

Wij werken nauw samen met een aantal partners die op gelijke filosofie ook weer hun netwerk onderhouden en geloven in deze manier van werken. Een kandidaat zit niet te wachten op veel succesloze gesprekken en een opdrachtgever ontvangt graag direct één of twee CV's die passend zijn. Door de juiste interpretatie van vraag en aanbod vanuit onze unieke kennis van deze specifieke markt zijn wij daartoe in staat.

Afspraken worden nagekomen en wij hechten veel belang aan een open communicatie waarbij zowel kandidaat als opdrachtgever met respect worden behandeld op een manier zoals wij ook behandeld zouden willen worden.